Monztabanan

Monztabanan Safe drivingcenter


Monztabanan safe drivingcenter är den perfekta platsen för er som vill bli bli säkrare förare. Monztabanan klarar alla fordonsslag och vi skräddarsyr vår utbildning så den passar just er. Vi utbildar på allt med fyra hjul och lite till. Banan asfalterades på 90-talet och är ritad tillsammans med Vägverket.

En kuperad bana med ett yttervarv på 2,4 km. I mitten av banan finns den så kallade "Michelinrakan" med en längd på 250 meter och en bredd på 12 meter. Michelinrakan används för bland annat bromsövningar. Vintertid plogas, breddas och spolas banan för bästa möjliga underlag.

Här finns också en carport med plats för lastbil eller flera personbilar. Också en stuga med konferensmöjligheter, pentry & WC finns på området.

Välkommen att kontakta oss för visning eller bokning!


Monztabanan "Norra"

Monztabanan "Södra"

Södra delen av Monztabanan med Michelinrakan i mitten 250m lång och 12m bred sommartid 24m bred vintertid.

Monztabanan "Hela"

Sjöisbana 


Vår sjöisbana plogas upp varje år, här finns möjlighet att komma med önskemål om utformning så att det passar just er utbildning.

Älvdalens grusvägar


Runt Älvdalen finns 160 mil skogsbilväg, varav 100 mil är plogat på vintertid. Vi kan också ploga upp efter önskemål. Längs vägarna finns också grillplatser där man kan stanna för en kaffepaus eller korvgrillning.

Kontakt


Bokning:  Hotell Älvdalen

0251-10500

         info@hotellalvdalen.se


Frågor:  Linus Zetterman

070-6939329

          info@monzta.se